top of page
  • maneaclaudia0703

#RESURSĂ: Care sunt obiectivele mele?

Dezvoltarea personală se află în ziua de azi în zona de interes a tuturor tinerilor care vor să își construiască o carieră de succes. Stabilirea unor obiective este imperativă pentru a putea avea un drum cât mai clar. Resursa „Obiectivele mele” vine în ajutorul tău pentru a reuși să realizezi ce merge bine și ce nu, unde există loc de îmbunătățiri și care sunt pașii pentru a obține rezultatul dorit. O dată descărcat, instrumentul oferă o listă vastă de categorii importante în viața unei persoane care pot fi analizate cu ajutorul acestuia.


Notează pentru fiecare categorie acțiuni pe care le faci bine și pe care ai putea să le îmbunătățești. Uită-te cu atenție și fără presiune dar cu sinceritate maximă față de tine notează - dacă vrei/poți - un obiectiv. Nu este obligatoriu să scrii câte un obiectiv pentru fiecare categorie dar e important să setezi obiectivul pentru viitor.


Pune-ți întrebarea: Doresc cu adevărat să lucrez la acest segment din viața mea? Dacă da, notează obiectivul potrivit. Dacă nu, lasă-l gol.

Poți dowlanda mai multe resurse gratuite de aici https://www.eduspace.ro/resurse .Articol realizat de: Manea Claudia

Editor: Hodorog Mădălina
Comentários


bottom of page