top of page
  • Emilia Dobrin

#RESURSĂ: Rolul tău în echipă

Conform teoriilor despre rolurile din echipă, se identifică diferite roluri specifice, care pot fi de natură funcțională, organizațională, personală sau chiar de competență. Configurarea unei echipe ar trebui să fie realizată în concordanță cu obiectivele specifice pe care echipa dorește să le atingă.


O echipă care nu are o compoziție ideală poate întâmpina probleme. De exemplu, o echipă formată doar din indivizi creativi va genera multe idei, dar niciuna dintre ele nu va fi implementată. O echipă compusă doar din experți poate pierde din vedere imaginea de ansamblu. O echipă va performa mai bine dacă este conștientă de diferitele roluri necesare pentru a atinge un anumit obiectiv și este capabilă să includă aceste roluri în echipă. În ultimii 30 de ani, interesul pentru compoziția echipei a crescut.


Acest test gratuit de roluri din echipă de la 123test® este inspirat de ideile privind teoriile rolurilor în echipă, cadrele generalizate de competențe și cunoștințele teoriei Big Five despre personalitate. Măsoară rolurile găsite în afaceri și echipe de management din întreaga lume, în multe culturi.rolul tău în echipă

Poți accesa resursa gratuit de aici: https://www.eduspace.ro/resurse 

Articol realizat de: Dobrin Emilia

Sursă imagine: Unsplash

Comments


bottom of page