top of page
  • Mădălina Hodorog

TEDxCluj 2024: Inspirație și Inovație sub tema „ALL IN!” în 22 iunie, la Cluj Napoca

Cluj-Napoca, 22 iunie 2024 – TEDxCluj 2024 vă invită la o ediție extraordinară sub tema „ALL IN!", găzduită la BT Arena. Evenimentul promite să fie o sursă de inspirație și schimbare, reunind vorbitori de excepție care vor împărtăși povești despre succes, inovație și angajament total.

TEDxCluj 2024 ALL IN!

În 22 iunie 2024, la BT Arena din Cluj-Napoca, vom explora tema "ALL IN!", accentuând puterea angajamentului total în toate aspectele vieții. Participanții vor avea ocazia să asculte discursuri captivante despre determinare, inovație și impact. TEDxCluj este cel mai bun mod de a experimenta momente unice de învățare, networking și divertisment.


Printre speakerii evenimentului se numără:

Marius Moga, renumit artist și compositor

Gabriel Diaconu, medic specialist psihiatru

Hanne Beirens, director al Migration Policy Institute Europe

Roxana Mittler-Matica, neurochirurg si inginer

Dan Vodnar, profesor universitar

Adela Pârvu, designer de interior

dar și alți speakeri relevanți pe care îi puteți găsi pe site-ul TEDxCluj. Evenimentul va fi moderat de către Teodora Meţiu, jurnalist și trainer de public speaking.


TEDxCluj va include, de asemenea, momente artistice susținute de Ada Morar, cântăreață și compozitoare, sau trupa a cappella Blue Noise, care vor aduce un plus de culoare și emoție.


De ce TEDxCluj?

De ce să participați la TEDxCluj? Este o oportunitate unică de a vă conecta cu minți sclipitoare, de a vă lărgi orizonturile și de a vă inspira din poveștile celor care au îndrăznit să meargă "all in" în căutarea succesului.


Participanții vor avea acces la idei inovatoare și perspective diverse care pot cataliza schimbări semnificative în viața personală și profesională. În plus, veți putea să vă extindeți rețeaua de contacte și să participați la discuții captivante care vă pot ajuta să găsiți soluții noi la provocările cu care vă confruntați.


TEDxCluj 2024 promite o zi plină de idei inovatoare și oportunități de networking pentru toți participanții. De la discuții inspiraționale la momente de divertisment, evenimentul oferă o platformă unică pentru schimbul de idei și conectare cu persoane care împărtășesc aceleași valori și interese.


Ce vă oferă un bilet la TEDxCluj?

Din momentul în care ați pășit în locație, nu mai aveți nevoie să cumpărați nimic.

Un bilet la TEDxCluj vă oferă acces la o zi plină de prezentări inspiraționale, momente artistice și oportunități de networking.


În plus, veți beneficia de pachete de bun venit, acces la zonele de relaxare și expoziții interactive, precum și de posibilitatea de a interacționa direct cu vorbitorii și ceilalți participanți.


Cafeaua, răcoritoarele, gustările și masa de prânz sunt incluse în bilet.


Evenimentul nu ar fi posibil fără sprijinul sponsorilor și partenerilor noștri. Le mulțumim companiilor Accesa, Steelcase, Cluj Hub, RWS, Radio Impuls, ATP Motors, Eximtur, Iulius Mall, Meron, Bla Shine.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și bilete, vizitați https://tedxcluj.com/ 

În ultimii 13 ani, peste 22.000 de participanți și aproape 250 de speakeri au trecut pragul TEDxCluj.


Despre TED şi TEDxCluj

TED este o marcă a conferințelor în care unii dintre cei mai importanți gânditori și activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați. TED își definește misiunea ca “idei care merită să fie răspândite”.


“TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, în mod colectiv, ne modelează viitorul. Evenimentul în sine este chiar mai amplu, prezentând idei care contează în orice disciplină. Participanții îl numesc “cel mai bun tratament pentru creier” și “o călătorie în viitor”.

Până în prezent, s-au organizat evenimente TEDx în peste 130 de țări – susținute în peste 100 de limbi, care au publicat online peste 30.000 de discursuri, accesibile oricui, oricând, în mod gratuit.

Din 2010 TEDxCluj dă energie comunității românești de experimentatori și inovatori, cu scopul de crea o sinergie de idei care să genereze schimbări și atitudini inovatoare, care să formeze promotori ai schimbării.

 

Comentarios


bottom of page