top of page
  • Călin Crețu

Ce a însemnat programul FUTURE pentru studenții din ediția Office Depot? [Partea 3]

Continuăm seria de feedback începută pentru ultima ediție a programului FUTURE - Construiește cu pasiune susținută Office Depot Service Center pentru 40 de studenți care s-au pregătit pentru primul loc de muncă.


Citește partea 1 și partea 2


Ce au învățat ei în cele 6 luni de program?

Am preluat o parte dintre răspunsurile studenților din cadrul ediției Office Depot Service Center pentru a le citi poveștile, gândurile și propria evoluție. Mai mult, însă, vei vedea un limbaj adoptat la finalul programului și conștientizări proprii despre ei și lumea din jur.


Care a fost cea mai semnificativă schimbare pe care ai vĂzut-o la tine?

Feedback-ul de mai jos este preluat de la o singură persoană.


- În ceea ce privește perspectiva de viitor, în momentul de față o am mult mai concretă, întrucât am știut prin intermediul programului pe ce competențe să mă axez și pe care ar trebui să le dezvolt.


- Echipa Office Depot a fost impresionantă. Te încurajează să știi că există astfel de oameni în câmpul muncii care investesc în educație și vor să te ajute să te dezvolți.


- Comportamentul meu s-a schimbat în sensul în care nu mai aștept o oportunitate, ci mă duc după ea. De asemenea, nu mai am așteptări ca în câmpul muncii să fiu primită cu brațele deschise. Mai degrabă, trebuie să lupt pentru ceea ce îmi doresc și să demonstrez că locul meu este acolo.


- Atmosfera a fost relaxantă și mereu plecat cu câte o idee după o sesiune FUTURE pe care o puteai aplica în viața de zi cu zi.


Mulțumim companiei Office Depot Service Center pentru implicare și încredere în #EducatiaAltfel.


Sursa foto: Andreea Olah


Trainer & Consultant

Kommentare


bottom of page