top of page

Resurse Gratuite

Instrumente, teste, liste prin care te uiți la tine din exterior, te analizezi obiectiv. Resursele sunt doar un alt mijloc prin care să găsești răspunsuri despre Cine ești.

Postits pentru tineri si profesori in dezvoltarea carierei

Dezvoltare personală: Cine ești tu

Unde ești acum

Roata Vieții

Instrumentul te ajută să evaluezi unde te afli în acest moment în carieră, economii, sănătate, prieteni etc. 

Cine sunt eu acum?

Răspunde la întrebări cu primul gând care îți apare în minte. Vezi ce îți spune mintea ta, și mai important, ce îți spune intuiția.

Evoluția ta. Cine te-a format așa cum ești?

Ia-ți timp pentru acest exercițiu profund. Cine te-a făcut omul de azi? Ce experiențe te-au format? Îți vei da seama că mintea și corpul tău își amintesc. 

Am grijă de mine zilnic

Descarcă lista și completează zilnic modurile prin care ai grijă de tine timp de 7 zile. Observă apoi ce ai făcut concret pentru tine. Trage propriile concluzii.

Urmărește-ți obiceiurile

Timp de 7 zile observă ce faci și ce spune mintea ta despre tine.

Obiectivele mele

Instrumentul te ajută să te uiți la viața ta din perspectiva familiei, prietenilor etc și să vezi ce merge bine și ce nu. Pe baza acestora îți poți seta obiective clare.

Punctele tale forte

Testul VIA te ajută să îți înțelegi și să-ți observi punctele tale forte.

Introspecție lunară

Lună de lună notează-ți propria evoluție și uită-te la ce s-a întâmplat cu tine, ce lecții ai învățat și ce vrei de la viitor. 

Scoate haosul din minte.

Descarcă

Personalitatea ta

Testul de personalitate Myers & Briggs  poate oferi o perspectivă largă asupra personalității tale. Este generalist, dar uneori poate fi un ghid spre înțelegere. 

Carieră: Ce faci tu

Performanța la job

Ești mulțumit de tine la job? Instrumentul te ajută să te evaluezi la actualul loc de muncă. Poate fi util ca să vezi unde e nevoie să crești.

Rolul tău în echipă

Test de personalitate care verifică tendințele tale atunci când lucrezi cu alte persoane. Testul este doar un ghid și nu te definește 100%.

Taskurile mele astăzi

Atunci când ai prea multe taskuri și simți că procastinezi, instrumentul te ajută să organizezi taskurile în funcție de relația ta cu ele. 

Oare ce carieră e potrivită pentru mine?

Un test rapid de personalitate care îți prezintă tendințele tale profesionale.

De ce am nevoie ca să ajung acolo?

Fișa te ajută să alegi 2 poziții de job și să verifici concret de ce ai nevoie ca să ajungi acolo: competențe, puncte forte.

Vreau să fac o prezentare de succes

Cel mai complex ghid despre cum să faci prezentări vizuale captivante.

Fă asta înainte să-ți dai demisia

Dacă simți că vrei o schimbare în carieră, fă acest exercițiu prima dată. Verifică ce ți s-a întâmplat concret și de ce ai ajuns aici.

Dezvoltarea profundă se face (și) alături de alți oameni

Vezi programele Eduspace organizate în întreaga țară pentru tineri, tineri adulți, profesori din mediul preuniversitar sau universitar, școli.

Pe blog găsești articole prin care te poți cunoaște

bottom of page