top of page
  • Mădălina Hodorog

De ce ne-am luat de cap la a 3-a întâlnire FUTURE - Ediția BCR


Toți participanții FUTURE vor confirma faptul că serile noastre de miercuri, prin cele 2 ore active pe care le petrecem împreună, aduc dezvoltare, oportunității, fericire și o gură de aer proaaaaaaspăt.


Pe 17 noiembrie ne-am întâlnit din nou, peste 150 de persoane frumoase, vesele, ready for action pentru a crește și pentru a privii spre un viitor altfel.În a 3-a minunată sesiune participanții noștrii au intrat și mai în detaliu în tot ce înseamnă procesul de recrutare, despre cine sunt ei, punctele lor forte, ce este PITCHING myself, cum ar trebui să își construiască CV-ul, dar și cum să se raporteze cerințelor recruterilor.


“Am scris atât de multe rezumate la școală și tot nu știm cum să scriem unul despre noi “

După ce au primit un set de tips and tricks, participanților li s-a lansat provocarea de a-și crea propriul CV, pentru un post specific, ales de către ei, post pe care au oportunitatea să îl ocupe în cadrul echipei BCR, iar, ca un bonus toți cei care sunt proactivi, vor putea intra în tombola pentru cartea săptămânii Walking on sunshine, oferită de Okian.Nici pe profesori nu i-am neglijat, pe tot parcursul întâlnirii au avut oportunitatea să învețe despre noi platforme prin care să faciliteze metode de predare non-formală, modalități de utilizare eficientă a acestora, au putut observa modul în care studenții au abordat activitățiile, primii cât și oferii feedback pentru a înțelege și introduce în activitatea lor noile concepte.“Mulțumim! Abia aștept să primesc feedback pe CV, ceva ce la facultate sigur nu ne învață.”


Chiar dacă cele 2 ore s-au scurs mai repede decât ne așteptăm, știm că vor rămâne cu participanții noștri, atât în sufletul lor, cât și în cv-ul lor. Ah, de ce ne-am luat de cap? Ne-am luat de cap pentru că doar cine a fost la FUTURE știe de ce ne luăm de cap...e micul nostru secret.

Hai să mai stăm încă 2 ore”

Articol realizat de: Diac Renata

Editor: Mădălina Hodorog


Comments


bottom of page