top of page
  • Mădălina Hodorog

Doar o zi ne mai desparte de evenimentul TEDxCluj 2023 HUMAN!

Începutul lunii iunie se anunță plin de evenimente culturale de excepție în Cluj-Napoca, astfel că vom avea o vară plină de inspirație.

În 10 iunie 2023, publicul TEDxCluj 2023 va fi invitat să descopere ce amprentă lăsăm noi, oamenii, asupra lumii din jur. Speakeri din mai multe domenii vor urca pe scena evenimentului TEDxCluj 2023 cu tema HUMAN pentru a oferi perspective noi asupra umanității.


TEDxCluj 2023 Human.

Ultimii ani au reprezentat o adevărată provocare, în care ne-am testat abilitatea de a ne adapta la situații noi, dar în același timp păstrându-ne umanitatea.


La baza ființei noastre, a oamenilor, există o serie de caracteristici fundamentale care ne definesc. Ele se referă la modul în care simțim, gândim și acționăm. „Omenește”, spunem noi simplu.


Este omenește să ajuți, să fii curios sau să vrei să te dezvolți. Totodată, poate fi omenește și să fii egoist sau să greșești. În oricare dintre aceste cazuri, prin natura noastră umană și comportamentele ei caracteristice, avem un impact asupra lumii din jurul nostru. Dacă este pozitiv sau nu, depinde doar de noi.

1500 de participanti anunțați la TEDxCluj 2023

La BT Arena Cluj Napoca, cei 1500 de participanți înscriși la TEDxCluj Human se vor bucura de discursurile pline de idei care merită răspândite ale speakerilor, de momente muzicale și multe activități pregătite de partenerii evenimentului.


Partenerul principal al evenimentului este PENNY România, care s-a alăturat evenimentului pentru a sublinia misiunea PENNY de a descoperi, înțelege și de a veni cu soluţii empatice care au la bază latura umană, de a construi legături autentice între oameni.


“Ne bucurăm să fim sponsor principal al evenimentului TEDxCluj 2023 HUMAN, o ocazie în care vom explora împreună perspective noi asupra umanității. Credem cu tărie în potențialul fiecărei persoane de a aduce schimbări pozitive în lumea în care trăim, iar abordarea umană este fundamentală în toate aspectele activității noastre - de la crearea experiențelor autentice și relația cu clienții noștri, până la responsabilitatea față de comunitate și sprijinirea inițiativelor care promovează înțelegerea, empatia și diversitatea. Suntem încântați să facem parte din acest eveniment și vă invităm să pătrundem în dialoguri și schimburi de idei care pot aduce transformări pozitive în societate”, a afirmat Irina Butnaru, Corporate Communications Manager PENNY România.


Pe scena evenimentului vor urca nume importante din domenii de interes, precum medicină, psihologie, IT, business și nu numai, iar subiectele abordate sunt dintre cele mai diverse: de la pericolul de extincție a unor specii pe Terra, viitorul între tehnologie și umanitate, natura și ecosistemul în care trăim, la educație și dezvoltare personală sau creștere antreprenorială.


Dintre speakerii evenimentului îi amintim pe:

Gabriel Păun - Environmental Activist – ecolog român cu o pasiune înnăscută pentru natură.

Atena Boca - Motherhood Community Builder – Fondatoarea comunității “LaPrimulBebe”.

Hedi Hoka – Doctor in Psychology - Psihoterapeut, autor best-seller, trainer mindfulness.

Gerd Leonhard – Futurist - locul 7 în clasamentul global al futurologilor.

Gilda Scarfe - Mental Toughness Expert - specialist în psihologie pozitivă și expert în rezistență mentală.

Wargha Enayati - Healthcare Business Innovator - inițiatorul celor mai multe premiere din sistemul medical românesc.

Adrian Fisher - World’s Best Maze Designer - recunoscut la nivel internațional drept cel mai important designer de labirinturi din lume.

Dina Zielinski - Molecular Biologist – expert în genetică umană și genomică.

Moderatorul evenimentului este Lucian Mîndruță.


Biletele sunt disponibile pe site-ul evenimentului https://tedxcluj.com/.

În ultimii 12 ani, peste 20.000 de participanți și aproape 250 de speakeri au trecut pragul TEDxCluj.


Despre TED şi TEDxCluj

TED este o marcă a conferințelor în care unii dintre cei mai importanți gânditori și activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați. TED își definește misiunea ca “idei care merită să fie răspândite”.


“TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, în mod colectiv, ne modelează viitorul. Evenimentul în sine este chiar mai amplu, prezentând idei care contează în orice disciplină. Participanții îl numesc “cel mai bun tratament pentru creier” și “o călătorie în viitor”.


Până în prezent, s-au organizat evenimente TEDx în peste 130 de țări – susținute în peste 100 de limbi, care au publicat online peste 30.000 de discursuri, accesibile oricui, oricând, în mod gratuit.


Din 2010 TEDxCluj dă energie comunității românești de experimentatori și inovatori, cu scopul de crea o sinergie de idei care să genereze schimbări și atitudini inovatoare, care să formeze promotori ai schimbării.


Mai multe detalii și bilete sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului: https://tedxcluj.com sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tedxcluj .


TEDxCluj este un eveniment sprijinit de către sponsori şi parteneri: PENNY in calitate de sponsor principal, Accesa, Steelcase, Betfair, Telenav, RWS, Radio Impuls, Social Bee, Cluj Hub, Iulius Mall, ATP Motors.

تعليقات


bottom of page