top of page
  • Călin Crețu

Pregătit? Cum ne dezvoltăm în octombrie


Octombrie e o lună nouă pentru dezvoltarea ta. Dacă vrei ceva 100% practic, #FaraTeorie, #FaraPowerPoint și desigur, multă energie (chiar și online), am pregătit o serie de noi ediții.Notează-ți în agendă. Hai! Îndrăznește. Azi!1. Dacă vrei să explorezi am pregătit pentru tine Eduspace

7 octombrie| Ediția 4 | ZOOM 

Nu știi cum va fi și ce vom face, dar știi că vom porni de la cuvântul: VIITOR.

Fiecare ediție Eduspace este un spațiu de explorare a propriei persoane, propriile limite. Cunoști atât de mulți oameni din domenii diverse și cu experiențe multiple.

Evenimentul este gratuit pentru toți, iar înscrierile se fac aici: www.madalinahodorog.ro/eduspace


2. Pentru profesioniștii în HR: Cum recrutăm noua generație?

14 octombrie | ZOOM 

Ceva lipsește și o știi și tu. 

Ca profesionist în resurse umane, antreprenor sau trainer încerci în fiecare zi metode și strategii noi prin care să atragi studenții în cadrul companiei, iar apoi să îi menții. Cum recrutăm noua generație? Răspunsul e la curs și promiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit că va fi totul practic!

Evenimentul este gratuit, iar înscrierile se fac aici: https://bit.ly/3iarxe7
22 octombrie | Ediția 6 | ZOOM 

Peste 500 profesori au participat deja la cursul care a transformat modul în care au loc orele în online și au dovedit că #SePoate să aduci energie, joc și să captezi atenția tinerilor chiar și în online. Oferta 1+1 până în 16 octombrie: www.madalinahodorog.ro/curs-educatiealtfel Se eliberează adeverință de participare pentru acest curs
Cursul online pentru Școala mea este personalizat pentru fiecare școală în parte, în funcție de propriile nevoi:

- structura cursurilor în online

- structura cursurilor în structura hibrid

- metode de predare

- instrumente de lucru digitale

- organizarea internă și relația cu profesorii

- atragerea tinerilor la ore


Evenimentul are cost standard pentru întreg colectivul de profesori și este setat la o dată potrivită pentru școală. Află toate detaliile aici:  www.madalinahodorog.ro/curs-scoli Se eliberează adeverință de participare pentru acest curs.Construiește cu pasiune! Îndrăznește. Azi!

Cu drag,

Mădălina

Commentaires


bottom of page